Nieuws

!
!
!
Eenmanszaak in opkomst
In 2011 ging het bij 2 op de 3 nieuwe bedrijven om een eenmanszaak. In 2010 was ruim de helft van de nieuwe bedrijven een eenmanszaak. Een sterke toename van eenmanszaken vond plaats in de branches zakelijke dienstverlening en informatie en communicatie. Bron: KvK (25-04-2012)
 
Geld verdienen met een eenmanszaak is prachtig. Maar verdienen is pas mogelijk als omzet ook winst gaat worden. De wetgever heeft daarvoor regels op laten nemen in het Burgerlijk Wetboek waardoor facturen mogen niet langer dan de wettelijke termijn open mogen staan. Niet iedereen is snel met betalen, maar voordat het te lang duurt is het belangrijk actie te ondernemen en de eerste en zelfs de tweede aanmaning te sturen.
 
Op de site van ADS Incasso (www.ads-incasso.nl) staan voorbeeld aanmaningen. Stuur 2 aanmaningen en maak daarin meteen bekend dat u de vordering uit handen gaat geven aan het incassobureau in Overijssel genaamd ADS incasso, te Almelo.
 
Vele ondernemers uit het hele land zijn u voor gegaan en geven hun openstaande facturen uit handen aan het Almelose incassobureau ADS Incasso. Als de factuur onbetaald blijft kunt u de kopie van uw vordering met aanmaningen aan ADS Incasso sturen. De incassoprocedure gaat direct in werking. De ontvanger van de brief ziet de ernst in en zorgt dat er geen hogere kosten komen. Rente op rente en kosten van de rechtzaak zijn in dit stadium te voorkomen. Zodra de wanbetaler het geheel heeft voldaan ontvangt u het bedrag van de factuur (de hoofdsom) maar ook de rente.
 
Eerlijk en zonder inhouding zorgt ADS Incasso voor het innen van openstaande facturen zonder vage percentages en doet dit in heel Nederland.
Product 60

Telegraaf, dinsdag 22 juni 2010

Mkb ligt wakker van wanbetaler AMSTERDAM -  Bijna tweederde van de ondernemers in de bouwsector zegt wakker te liggen van wanbetalers.

Vooral in de bouwsector is de angst voor wanbetalers opmerkelijk hoog. Ruim 65% van ondernemers in deze sector geeft aan hier wakker van te liggen, tegenover gemiddeld 45% in de andere sectoren.

ADS Incasso helpt.

Maak vandaag nog een afspraak om uw openstaande rekeningen door ADS Incasso te laten behandelen.